HAYIRLI OLSUN BEYAĞAÇ !!!

ALT YAPI VE KANALİZASYON İHALEMİZ SONUÇLANDI.

HAYIRLI OLSUN BEYAĞAÇ !!!

HAYIRLI OLSUN BEYAĞAÇ !

İlçemizde Yıllardır Yapılması İçin Büyük Bir Özveriyle Çalışma Yürüttüğümüz, Altyapı ve Kanalizasyon İhalemiz Sonuçlandı. İhaleyi Alan Müteahhit Firma ve Denizli Büyükşehir Belediyesine Bağlı DESKİ Genel Müdürlüğü Ekipleriyle Beraber En Yakın Zamanda İnşaat ve Kazı Çalışmalarını Başlatıp, 1 Yıl İçinde Çalışmaları Bitireceğiz. Benim Naçizane Olarak Beyağaç'lı Hemşehrilerimden İsteğim Daha Nitelikli, Daha Temiz Bir Altyapı ve Kanalizasyon İçin Bu Süre Zarfında Sabırlı Olmaları. Çünkü Bu Çalışmalar Esnasında Gerek Toz, Toprak, Çamur Gerekse Su Kesintileri Olabileceği Öngörülebilir Sıkıntılardır. Unutulmamalıdır ki "Alt Yapı, Cesaret, Sabır ve Destek İster". Sağlığımız İçin, Geleceğimiz İçin, Alt yapı ve Kanalizasyon Projemiz Beyağaç'ımıza Hayırlı Olsun Dileklerimi İletiyor, Bu Vesileyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman ZOLAN ve Ekibine Beyağaç'lı Hemşehrilerim Adına Sonsuz Saygı ve Şükranlarımı Sunuyorum.

12.10.2017 06:46
yükleniyor..